Nick Henzen

Wie we zijn
Contact
Contact

Nick Henzen

Mediavormgever

Sinds 2018 afgestudeerd mediavormgever, maar ik kan nog veel meer. Naast grafisch werk kan ik bijvoorbeeld ook in 3D ontwerpen.

Lees verder...

Wie ben ik? Wat kan ik u bieden?

Meer nieuws?

Kijk op mijn nieuws pagina en sociale media.

Wie ben ik? Wat kan ik u bieden?

Mediavormgever

Juli 2018 - Mijn diploma behaald naar de opleiding van 4 jaar in 3 jaar te hebben voldaan. Naast de opleiding kan ik nog veel meer. Mijn interesses zijn breed en ken/kan daardoor van veel onderwerpen wel iets van.

Ik denk in oplossingen en niet in problemen.

Websites

en Webcontent

Heeft een een website nodig? of heeft uw huidige website een update nodig, geen probleem!

Of u een website heeft of compleet vanuit niets een website nodig heeft, (bijna) alles kan. Wilt u de website zelf onderhouden of heeft u liever dat ik dat doe? Die keuze is aan u, maar beide opties zijn mogelijk.

Ook webshops zijn mogelijk met alle diensten die daar bij horen, zodat u makkelijk alles kan overzien en gemakkelijk uw bestellingen kunt verzenden naar uw klanten.

Voor vragen kunt u altijd contact op nemen.

Samen komen we er uit!

Video & Effects

Na het afronden van opleiding geef ik af en toe ook workshop/uitleg aan degenen die nog nieuw zijn binnen video bewerking en 3d-mapping.

Hulp nodig? Mogelijk kan ik u verder helpen.

3D Design

Door 3 jaar een bouwkunde opleiding te hebben gevolgd heb ik ervaring in het ontwerpen in 3d objecten. Helaas was bouwkunde niet mijn passie, maar het creatieve ontwerpen in 3d is mij wel bijgebleven .

Kleine 3d objecten kan ik ook meteen printen op mijn eigen 3d-printer.